Prijzen 2024

Als je mee wilt doen met 1 of meerdere van onze partnerdanslessen, kan je je aanmelden via ons administratiesysteem DancAdmin. Dit kan door te klikken bij het lesrooster op de cursus van je keuze en dan kom je terecht in het nieuwe systeem om je inschrijving/aanmelding in orde te maken.

Er geldt geen inschrijfgeld voor onze cursussen

10-WEKELIJKS LES SEIZOEN

Voor onze partnerdanslessen hanteren wij een 10-wekelijks dansseizoen. Elke cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur voor de prijs van € 125,00.

Bij het volgen van meerdere 10-weekse cursussen gelden er ook kortingen. Deze kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en/of kortingen en gelden niet voor cursussen met afwijkende lengtes.

2 cursussen: € 230,- (€ 115,- per cursus)
3 cursussen: € 315,- (€ 105,- per cursus)

STUDENTENKORTING

Studenten tot een maximum leeftijd van 25 jaar betalen een vaste lage prijs van € 100,00 voor een 10-wekelijkse cursus. Om voor de studentenkorting in aanmerking te komen, mail je een kopie van je studentenpas naar info@totallyzouk.nl waarna je een kortingscode ontvangt om je online inschrijving te realiseren.

Kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere acties en worden nooit met terugwerkende kracht berekend. Kortingen worden alleen verrekend indien de bon of kopie van de studenten- of kortingspas in ons bezit is voor aanvang van de cursus.

Op al onze cursussen zijn de www.Totallyzouk.nl/algemene-voorwaarden-totallyzouk/ van toepassing!!