Kizomba

Kizomba

Kizomba is de snelst groeiende dans ter wereld. De Kizomba is een relatief nieuwe dans, welke is ontstaan in de jaren “80 in Angola.
De Kizomba verovert in hoog tempo de wereld en ook in Nederland is de Kizomba niet meer weg te denken uit de danswereld.

Binnen de Kizomba zijn diverse stijlen aan het ontstaan waarbij verschillende elementen uit andere dansen worden gebruikt. De meest populaire stijlen zijn de traditionele stijl en de Kizomba Urban.

Voor onze Kizombalessen werken wij samen met Imperial Kizomba. Zij geven les in de Kizomba Fusion stijl. De lessen worden opgebouwd vanuit de basistechnieken van de Kizomba en gaandeweg de lessen en seizoenen komen er ook invloeden van andere dans/Kizomba stijlen terug in de les.
De lessen hebben een duidelijke structuur en er zal naast het aanleren van diverse (basis)stappen ook aandacht zijn voor techniek, houding, connectie en musicality. Naast het geven van de les in Kizomba staat Imperial Kizomba ook garant voor een leuke en fijne dag/avond. Plezier in het dansen is het belangrijkste element en de leraren willen jou dat meegeven.

Geef je dan op voor eenproefles en klik hier