Docenten

MIKE & MARESA TotallyZouk

Mike & Maresa hebben inmiddels diverse jaren ervaring met lesgeven. Ooit zijn ze onder de naam van ZoukZone begonnen in Rotterdam en al snel werd Delft als leslocatie toegevoegd. De lessen in Delft liepen zo goed, dat ze medio 2010 hebben besloten TotallyZouk op te richten zodat ze hun enthousiasme en liefde voor de Zouk kunnen blijven overbrengen. Sinds 2017 hebben we een eigen locatie in Delft aan de Ampèreweg 24.

Mike & Maresa zijn het best te typeren als analytisch, technisch, puntjes op de i en vooral veel lol. Een goede combinatie, waardoor de lessen vlot, duidelijk en gestructureerd zijn met ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn altijd gezellig en ze weten de leerlingen altijd weer te motiveren om hun opgedane kennis op de dansvloer eigen te maken.

Michael & Maresa volgen geregeld workshops en/of bootcamps van bekende (inter)nationale leraren om hun dansstijl te verrijken.

CHARELL TotallyActive

Mijn naam is Charell. Sporten is mijn grote passie. Als klein meisje was ik al te vinden in de sportschool waar mijn moeder werkte. Zij verzorgde de groepslessen en ik mocht achter in de zaal meekijken.

Ruim 15 jaar later, op mijn 17e, was de stap om zelf instructrice te worden dan ook heel klein. Inmiddels heb ik diploma’s en certificaten voor lessen als Pump, Zumba, Bodybalance, Sh’bam, Steps en Aerobics.

Binnen het team van TotallyZouk verzorg ik onder andere de lessen;

Shape ’n Fit, Bodyflow, Pump-it, Core-45, Dance Vibes en Hiit.

Ik hoop u een keer te mogen ontmoeten in 1 van de lessen. 

SILVIA TotallyActive

Mijn naam is Silvia, in 1990 ben ik begonnen met lesgeven. Ik heb onder andere lesgegeven bij Body-line, Working out, Jan Koster en Sports Art. 

In de loop der jaren heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van sport.  Ik heb certificaten voor BBB, steps, aerobics, Body Balance en het geven van sportmassages.

Naast instructrice ben ik werkzaam als tandartsassistent.

Nu met heel veel plezier en motivatie bij TotallyZouk.

Graag nodig ik jullie uit om eens een keer mee te doen zodat we even kennis kunnen maken!

JOËLLA TotallyActive

Mijn naam is Joëlla en sinds december 2020 maak ik deel uit van het team van TotallyZouk.

In 2012 ben ik begonnen met lesgeven. Het motiveren van medesporters en het verzinnen van oefeningen begon als een hobby maar is inmiddels een grote passie van me.

Binnen het team van TotallyZouk kunt u mij tegenkomen bij de lessen Shape ’n Fit, Body ’n Mind, Zumba, Pump-it en Dance Vibes. En sinds kort gecertificeerd docent voor de lessen Tone.

Ik hoop jullie snel in onze lessen te mogen verwelkomen!

IMPERIAL KIZOMBA TotallyLatin

Johnathan danst sinds 2007 Salsa en Bachata en kwam in 2011 in aanraking met Kizomba.

Het Kizomba vuur werd aanvankelijk aangestoken tijdens de danslessen door Glen en Khristy van Dancamore. Toen hij kort daarna enkele lessen volgde bij Selwin en Suleika van Mistura Movement werd hij gegrepen door de diepgaande technieken. Dat opende een nieuwe wereld.Naast zijn docentschap bij onder andere Salsaventura en Mistura Movement stond Johnathan regelmatig op grote podia in binnen- en buitenland met het showteam van Mistura.

Het is september 2016 als Johnathan klaar is voor de volgende grote stap. Hij besluit onder zijn eigen naam Imperial Kizomba verder te gaan met het geven van Kizomba lessen.

Al snel heeft het Imperial Kizomba een gezellig en enthousiast team om zich heen die helpen en ondersteunen bij de lessen. Het Imperial Kizomba docententeam is gespecialiseerd in de nieuwe Fusion Kizomba stijl.  In de lessen en workshops staan, naast Techniek & Musicality vooral in het teken van plezier en individuele aandacht!!

Kom je ook met ons een dansje wagen?   

PATRICK ROSHEUVEL TotallyLatin

Patrick is geboren op 21 juli 1972 in Utrecht en is sinds 1998 actief met Salsa.
Eigenlijk al van jongs af aan is Patrick altijd bezig geweest met bewegen en dansen; CIOS-dansbevoegdheid freestyle choreografieën Jazz, Aerobics, Thai Bo en Salsa & Bachata.

Hij maakte deel uit van verschillende showgroepen als Cremasotica Salsa Con-Amor Showmasters Untouchables Footwork en Salseros Showdance Company en gaf optredens over heel de wereld.

Al jaren geeft Patrick danslessen voor diverse dansscholen en over het algemeen is Patrick gespecialiseerd in Salsa LA-style maar is daarnaast thuis in velen anderen stijlen waaronder de Mambo On2, Bachata, ChaChaCha. Een allround dansdocent die altijd een gezellige sfeer in de lessen weert neer te zetten.

Patrick staat in de startblokken om jou de dansvloer op te krijgen!

MICHA SLOOT TotallyLatin

Vanaf 2002 is Micha gestart met zijn eerste salsacursus. Hij raakte al snel besmet met het Salsavirus waardoor het salsadansen een echte verslaving werd voor Micha. Al snel volgde hij verschillende cursussen bij bekende salsadocenten en heeft een eigen markante dansstijl ontwikkeld. Naast verschillende stijlen geleerd te hebben heeft hij ook de verschillen geleerd tussen het dansen op On1 en On2.

Ruim 6 jaar lang was Micha onderdeel van de bekende showgroep ‘Salsa Dance Squad’. Met deze internationale dansgroep heeft hij veel opgetreden in binnen- en buitenland gegeven.

Verder heeft Micha ruime ervaring in het verzorgen van salsaworkshops en salsacursussen. Zijn lessen zijn boeiend en worden op een heldere manier opgebouwd met veel oog voor detail.  

ANETA SOCOWA TotallyActive

BodyCare coach, dancer, dance teacher and physiotherapist, whose goal is
a healthy physical and mental development. Her own development and the development of
her protégés. The order is not accidental, because she believes that to change the world you
have to start with yourself. She values simple and effective solutions, because taking care
of yourself does not have to be complicated. She derives peace, self-confidence and
satisfaction from movement and it is this simple truth that she wishes to pass on.

Styles of dance in which she specializes are:
– Ballet,
– Yoga & Pilates
– Jazz (including Burlesque) and contemporary dance,
– Salsa solo and in couples,
– Bachata solo and in couples,
– Brazilian samba, reggaeton