TotallyZouk & TotallyLatin

Een allround dansschool gespecialiseerd in de Zuid-Amerikaanse partnerdansen met de focus op ontspanning en gezelligheid. Onze danslessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.

We hebben een team aan ervaren docenten op het gebied van Salsa, Zouk, Bachata en Kizomba en inmiddels zijn we gestart met onze danslessen en hebben we een gevarieerd lesrooster voor jullie samengesteld.

Onze danslessen zijn het best te typeren als analytisch, technisch, puntjes op de i en vooral veel lol. Een goede combinatie, waardoor de lessen vlot, duidelijk en gestructureerd zijn met ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn altijd gezellig en we weten de leerlingen altijd weer te motiveren om hun opgedane kennis op de dansvloer eigen te maken.

Onze Docenten

MIKE & MARESA

Mike & Maresa hebben inmiddels diverse jaren ervaring met lesgeven. Ooit zijn ze onder de naam van ZoukZone begonnen in Rotterdam en al snel werd Delft als leslocatie toegevoegd. De lessen in Delft liepen zo goed, dat ze medio 2010 hebben besloten TotallyZouk op te richten zodat ze hun enthousiasme en liefde voor de Zouk kunnen blijven overbrengen. Sinds 2017 hebben we een eigen locatie in Delft aan de Ampèreweg 26.

Mike & Maresa zijn het best te typeren als analytisch, technisch, puntjes op de i en vooral veel lol. Een goede combinatie, waardoor de lessen vlot, duidelijk en gestructureerd zijn met ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn altijd gezellig en ze weten de leerlingen altijd weer te motiveren om hun opgedane kennis op de dansvloer eigen te maken.

Michael & Maresa volgen geregeld workshops en/of bootcamps van bekende (inter)nationale leraren om hun dansstijl te verrijken.

IMPERIAL KIZOMBA

Wij zijn Sanneke en Marco van Imperial Kizomba!

Wij geven les in de Kizomba Fusion stijl. De lessen worden opgebouwd vanuit de basistechnieken van de Kizomba en gaandeweg de lessen en seizoenen komen er ook invloeden van andere dans/Kizomba stijlen terug in de les.
De lessen hebben een duidelijke structuur en er zal naast het aanleren van diverse (basis)stappen ook aandacht zijn voor techniek, houding, connectie en musicality. Naast het geven van de les in Kizomba staat Imperial Kizomba ook garant voor een leuke en fijne dag/avond. Plezier in het dansen is het belangrijkste element en de leraren willen jou dat meegeven.

Kom je ook met ons een dansje wagen?   

MICHA SLOOT

Vanaf 2002 is Micha gestart met zijn eerste salsacursus. Hij raakte al snel besmet met het Salsavirus waardoor het salsadansen een echte verslaving werd voor Micha. Al snel volgde hij verschillende cursussen bij bekende salsadocenten en heeft een eigen markante dansstijl ontwikkeld. Naast verschillende stijlen geleerd te hebben heeft hij ook de verschillen geleerd tussen het dansen op On1 en On2.

Ruim 6 jaar lang was Micha onderdeel van de bekende showgroep ‘Salsa Dance Squad’. Met deze internationale dansgroep heeft hij veel opgetreden in binnen- en buitenland gegeven.

Verder heeft Micha ruime ervaring in het verzorgen van salsaworkshops en salsacursussen. Zijn lessen zijn boeiend en worden op een heldere manier opgebouwd met veel oog voor detail.  

AILA HOLT
Aila is in 2009 begonnen met het volgen van salsalessen. Sindsdien is ze niet meer van de dansvloer weggeweest en is niet veel later begonnen met lesgeven.

Ze heeft jarenlang ingevallen bij lessen in Rotterdam en Den Haag maar haar vaste lesdagen zijn altijd in Delft geweest. Ze geeft daar salsa lessen voor koppels en solo lessen. Ook heeft zij vele workshops gegeven en verzorgt ze privélessen.

Haar lessen zijn helder opgebouwd en is er ruimte voor persoonlijke aandacht en handige en technische tips voor op de dansvloer. Met enthousiasme stelt ze jouw ontwikkeling en plezier in dansen centraal

CLAY BRANDES
Clay is in 2003 gestart met salsa dansen, dit beviel hem zo goed dat hij niet meer van de dansvloer was weg te slaan. Al snel volgde de ene na de andere cursus bij bekende nationale als internationale dansdocenten.Clay werd hierdoor zo enthousiast dat hij besloot om zijn dans hobby verder uit te breiden en de opleiding voor dansdocent te gaan volgen.

Clay heeft ruim 12 jaar les gegeven bij een van de grootste dansscholen van Nederland. Dit heeft hij met zeer veel plezier en passie gedaan. Nu is hij weer volop terug en wil weer gewoon lekker gaan knallen en zijn liefde en passie voor het dansen overbrengen.

Clay is het best te omschrijven als zeer spontaan, enthousiast en een zeer open persoonlijkheid. Bij Clay staat persoonlijke aandacht voorop. Met zijn enthousiasme stelt hij jouw ontwikkeling en plezier in het dansen centraal..

RAISA DE KONING
Mijn naam is Raisa en ik ben salsa docent bij TotallyZouk. Mijn kennismaking met salsa begon erg vroeg toen mijn moeder aan de schoonmaak ging, speakers extra hard en salsa door het hele huis. Ik krijg dan ook mijn eerste salsalessen cadeau voor mijn 16 verjaardag. En sindsdien dans ik! Ik heb jaren lang shows gedanst met Fuerza en Sjowgirlz. Ik ben gestart met het geven van salsalessen vanaf 2012. En sinds 2018 geef ik alleen nog les en ga ik de leukste salsa feestjes af.

In het normale leven ben ik mama en woon ik samen met mijn zoon in Delft. Je mag me groeten als je me op straat ziet 🙂 ik werk als fotograaf en ga dansend door het leven!

GLEN DANCAMORE
Geboren op Aruba en opgegroeid met een Dominicaanse stiefvader, die ook als DJ werkte, kwam Glen al vanaf heel jong in aanraking met Latin muziek. In 2004 kwam Glen naar Nederland voor zijn studie en besloot in 2006 Salsalessen te gaan volgen. In 2007 volgde Glen naast de Salsalessen ook Bachatalessen bij één van de eerste Dominicaanse dansdocenten in Nederland.

In 2010 / 2011 deed Glen samen met zijn partner Khristy mee aan de eerste Nederlandse Kampioenschappen Bachata in Nederland en ze wonnen in 2011 de eerste plaats. Sindsdien worden zij regelmatig gevraagd voor workshops en optredens in Nederland en in het buitenland.

Glen wordt in zijn dans gekenmerkt door zijn sterke gevoel voor musicality en timing, door zijn speelse creativiteit op de dansvloer en zijn ontspannen manier van lesgeven.