Docenten Totally-Latin

MIKE & MARESA Totally-Zouk

Mike & Maresa hebben inmiddels diverse jaren ervaring met lesgeven. Ooit zijn ze onder de naam van ZoukZone begonnen in Rotterdam en al snel werd Delft als leslocatie toegevoegd. De lessen in Delft liepen zo goed, dat ze medio 2010 hebben besloten TotallyZouk op te richten zodat ze hun enthousiasme en liefde voor de Zouk kunnen blijven overbrengen. Sinds 2017 hebben we een eigen locatie in Delft aan de Ampèreweg 24.

Mike & Maresa zijn het best te typeren als analytisch, technisch, puntjes op de i en vooral veel lol. Een goede combinatie, waardoor de lessen vlot, duidelijk en gestructureerd zijn met ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn altijd gezellig en ze weten de leerlingen altijd weer te motiveren om hun opgedane kennis op de dansvloer eigen te maken.

Michael & Maresa volgen geregeld workshops en/of bootcamps van bekende (inter)nationale leraren om hun dansstijl te verrijken.

IMPERIAL KIZOMBA Totally-Latin

Wij zijn Sanneke en Marco van Imperial Kizomba!

Wij geven les in de Kizomba Fusion stijl. De lessen worden opgebouwd vanuit de basistechnieken van de Kizomba en gaandeweg de lessen en seizoenen komen er ook invloeden van andere dans/Kizomba stijlen terug in de les.
De lessen hebben een duidelijke structuur en er zal naast het aanleren van diverse (basis)stappen ook aandacht zijn voor techniek, houding, connectie en musicality. Naast het geven van de les in Kizomba staat Imperial Kizomba ook garant voor een leuke en fijne dag/avond. Plezier in het dansen is het belangrijkste element en de leraren willen jou dat meegeven.

Kom je ook met ons een dansje wagen?   

MICHA SLOOT Totally-Latin

Vanaf 2002 is Micha gestart met zijn eerste salsacursus. Hij raakte al snel besmet met het Salsavirus waardoor het salsadansen een echte verslaving werd voor Micha. Al snel volgde hij verschillende cursussen bij bekende salsadocenten en heeft een eigen markante dansstijl ontwikkeld. Naast verschillende stijlen geleerd te hebben heeft hij ook de verschillen geleerd tussen het dansen op On1 en On2.

Ruim 6 jaar lang was Micha onderdeel van de bekende showgroep ‘Salsa Dance Squad’. Met deze internationale dansgroep heeft hij veel opgetreden in binnen- en buitenland gegeven.

Verder heeft Micha ruime ervaring in het verzorgen van salsaworkshops en salsacursussen. Zijn lessen zijn boeiend en worden op een heldere manier opgebouwd met veel oog voor detail.  

AILA HOLT Totally-Latin
Aila is in 2009 begonnen met het volgen van salsalessen. Sindsdien is ze niet meer van de dansvloer weggeweest en is niet veel later begonnen met lesgeven.

Ze heeft jarenlang ingevallen bij lessen in Rotterdam en Den Haag maar haar vaste lesdagen zijn altijd in Delft geweest. Ze geeft daar salsa lessen voor koppels en solo lessen. Ook heeft zij vele workshops gegeven en verzorgt ze privélessen.

Haar lessen zijn helder opgebouwd en is er ruimte voor persoonlijke aandacht en handige en technische tips voor op de dansvloer. Met enthousiasme stelt ze jouw ontwikkeling en plezier in dansen centraal

PATRICK ROSHEUVEL Totally-Latin

Patrick is geboren op 21 juli 1972 in Utrecht en is sinds 1998 actief met Salsa.
Eigenlijk al van jongs af aan is Patrick altijd bezig geweest met bewegen en dansen; CIOS-dansbevoegdheid freestyle choreografieën Jazz, Aerobics, Thai Bo en Salsa & Bachata.

Hij maakte deel uit van verschillende showgroepen als Cremasotica Salsa Con-Amor Showmasters Untouchables Footwork en Salseros Showdance Company en gaf optredens over heel de wereld.

Al jaren geeft Patrick danslessen voor diverse dansscholen en over het algemeen is Patrick gespecialiseerd in Salsa LA-style maar is daarnaast thuis in velen anderen stijlen waaronder de Mambo On2, Bachata, ChaChaCha. Een allround dansdocent die altijd een gezellige sfeer in de lessen weert neer te zetten.

Patrick staat in de startblokken om jou de dansvloer op te krijgen!

RAISA DE KONING Totally-Latin
Mijn naam is Raisa en ik ben salsa docent bij TotallyZouk. Mijn kennismaking met salsa begon erg vroeg toen mijn moeder aan de schoonmaak ging, speakers extra hard en salsa door het hele huis. Ik krijg dan ook mijn eerste salsalessen cadeau voor mijn 16 verjaardag. En sindsdien dans ik! Ik heb jaren lang shows gedanst met Fuerza en Sjowgirlz. Ik ben gestart met het geven van salsalessen vanaf 2012. En sinds 2018 geef ik alleen nog les en ga ik de leukste salsa feestjes af.

In het normale leven ben ik mama en woon ik samen met mijn zoon in Delft. Je mag me groeten als je me op straat ziet 🙂 ik werk als fotograaf en ga dansend door het leven!