TotallyLatin @ Den Haag

TotallyLatin komt naar Den Haag

Ontdek de opzwepende wereld van salsa dansen in Den Haag met Dansstudio TotallyZouk & TotallyLatin! Betreed de dansvloer en laat de ritmes van Latijns-Amerika je hart veroveren. Onze gloednieuwe salsalessen, gehouden in samenwerking met Musica Corda, brengen de passie, energie en vreugde van salsa naar jou toe.

Op dinsdagavonden laten onze getalenteerde instructeurs, Glen en Aila, je de geheimen van salsa onthullen. Of je nu nog nooit hebt gedanst of je vaardigheden wilt verbeteren, deze lessen zijn voor jou. Geniet van een bruisende sfeer, maak nieuwe vrienden en laat je meeslepen door de opwindende salsa bewegingen.

Pak deze kans om je danspassie te omarmen en jezelf onder te dompelen in de wereld van salsa in Den Haag. Wij kunnen niet wachten om samen met jou de dansvloer te veroveren. Tot snel op de dinsdagavond bij Musica Corda.

Wacht niet langer en dompel jezelf onder in een dansavontuur dat je hart sneller doet kloppen. Schrijf je nu in en beleef de magie van salsa in Den Haag met ons!

Geef je dan op voor een proefles en klik hier