Burlesque

Every Tuesday Is A Be-You-Tifull Day!!

Burlesque is een ode aan de vrouw. Aan elke vrouw; size doesn’t matter!

Sta jij ook weleens met getuite lippen voor de spiegel om de sensuele lady in jezelf te ontdekken? Of zou je wel willen maar kun je haar niet vinden? We doen niet aan strippen, alleen stijlvol dansen met sexy en mooie moves.

Every woman deserves to feel pretty, sexy & feminin. Because every woman is!!

Onze Burlesque danslessen zijn stijlvol, super vrouwelijk , energiek en voor ieder niveau. Danservaring is niet vereist voor deze les.

Ons doel is om iedere vrouw haar sexy inner goddes naar boven te halen en haar op haar gemak te laten voelen met haar eigen lichaam. Waarom..? Because every woman likes to feel sexy once in a while. De danslessen worden op een vrolijke energieke manier gegeven en we werken af en toe met leuke accessoires zoals hoedjes , handschoenen en soms zelfs een chair dance. Dus ben je klaar om te zweten, sexy dansmoves te leren en ongemerkt steeds soepeler te worden?

Ontdek de diva in jezelf en enjoy being a woman!

De lessen zijn erg populair, verschillende mensen zijn je al voor geweest, ben je ook benieuwd geworden? Wacht niet te lang en probeer het eens uit, geef je snel op voor een GRATIS proefles en klik hier