Lesinformatie

Studio TotallyZouk hanteert de volgende prijzen

TARIEVEN ABONNEMENTEN

Als je in het nieuwe jaar mee wilt doen met 1 of meerdere van onze sololessen, kan je je aanmelden via ons nieuwe administratiesysteem. Dit kan door te klikken op de prijs bij het abonnement van je keuze en dan kom je terecht in het nieuwe systeem om je inschrijving/aanmelding in orde te maken. Als ingangsdatum kan je kiezen voor 5 juni 2021 en na registratie krijg je toegang tot de nieuwe studentenapp. In de nieuwe studentenapp kan je het actuele lesrooster zien en snel en gemakkelijk je aanwezigheid registeren/afmelden.

Mocht de Lockdown na 5 juni wederom verlengd worden, dan zullen de reeds betaalde abonnementskosten doorschuiven naar de volgende maand. Je betaalt dus pas vanaf het moment dat we daadwerkelijk open kunnen gaan. Dus wacht niet langer en schijf je in !!!!

 Jongeren (15 t/m 21 jaar) + studenten Volwassen (vanaf 22 jaar) 
1 maand abonnement€ 32,50Afsluiten€ 39,50Afsluiten
6 maanden abonnement€ 27,50Afsluiten€ 34,50Afsluiten
12 maanden abonnement€ 22,50Afsluiten€ 29,50Afsluiten
10x strippenkaart (4 maanden geldig)€ 110,00Kopen€ 140,00Kopen

10-WEKELIJKS LES SEIZOEN

Voor onze partnerdanslessen hanteren wij een 10-wekelijs dansseizoen. Elke cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur voor de prijs van €110,-.

Bij het volgen van meerdere 10-weekse cursussen gelden er ook kortingen. Deze kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en/of kortingen en gelden niet voor cursussen met afwijkende lengtes.

2 cursussen: € 200,- (€ 100,- per cursus)
3 cursussen: € 270,- (€ 90,- per cursus)
4 cursussen: € 320,- (€ 80,- per cursus)

Kortingen

Kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere acties en worden nooit met terugwerkende kracht berekend. Kortingen worden alleen verrekend indien de bon of kopie van de kortingspas in ons bezit is voor aanvang van de cursus.

Studentenkorting

Voltijds studenten betalen een vaste lage prijs van € 85,- per cursus! Daarbij geldt een maximale leeftijd van 25 jaar. Studentenkorting wordt niet met terugwerkende kracht berekend en geldt alleen wanneer je kunt aantonen student te zijn door een kopie van de studentenpas op te sturen via e-mail of post. De kopie van de studentenpas dient in ons bezit te zijn vóór aanvang van de cursus.